Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Butterfly Mesh EBM-3216

Îți place să decorezi accesorii pe care cineva nu le va lipsi? Atunci vei fi literalmente încântat de ceasul Emily Westwood . Cadranul lor este decorat cu un fluture albastru, ceea ce îl face un… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Îți place să decorezi accesorii pe care cineva nu le va lipsi? Atunci vei fi literalmente încântat de ceasul Emily Westwood . Cadranul lor este decorat cu un fluture albastru, ceea ce îl face un accesoriu de modă cu adevărat distinctiv. Carcasa din oțel placat roz se bazează pe o formă unghiulară care a fost din ce în ce mai recentă. Pe încheietura mâinii, ceasul este tăiat cu o tracțiune din oțel din Milano, cu un strat PVD care se adaptează la circumferința încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Trăiește-te cu un accesoriu care te va face să zâmbești de fiecare dată când privești.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
16 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - Acoperire PVD
Curea
brățară milanese - aurit - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
28 x 32 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde