Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classic Silver Mesh EAN-2514S

Ceasurile Emily Westwood se laudă cu ingeniozitatea designerilor lor și cu modele neobișnuite. Acest model atrage iubitorii de design clasic. Persoanele alergice la metalele comune vor aprecia partea… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile Emily Westwood se laudă cu ingeniozitatea designerilor lor și cu modele neobișnuite. Acest model atrage iubitorii de design clasic. Persoanele alergice la metalele comune vor aprecia partea inferioară a carcasei, care este din oțel inoxidabil. Ceasul are un mecanism Miyota și îl puteți atașa la brățara milaneză favorită. Bucurați-vă de un accesoriu, care devine o comoară în caseta de bijuterii.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
33 x 37 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde