Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dark EAH-B029S

Ceasurile de la marca suedeză Emily Westwood inspira literal toate femeile cu un penibil pentru minimalism. Cadranul lor negru, care aruncă reflectii ale luminii solare în lumina zilei, este… Descriere și parametrii
Design de culoare (7):

Descriere

Ceasurile de la marca suedeză Emily Westwood inspira literal toate femeile cu un penibil pentru minimalism. Cadranul lor negru, care aruncă reflectii ale luminii solare în lumina zilei, este împodobit doar cu mâini de argint și porumbei în zbor, cu semnul în logo. Mâinile se potrivesc cu culoarea carcasei cu o bază de oțel. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele neagră cu matlasare fină. Decorați cu un accesoriu care se va lumina în cel mai scurt timp.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
33 x 39 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde