Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ella Dark Seashell Rose Mesh EAX-3918

Tandră, romantică și incredibil de feminină - asta este doamna care își pune ceasul de la Emily Westwood pe încheietura mâinii. Fața lor acoperită de mamă întunecată de perlă te va impresiona la… Descriere și parametrii
Design de culoare (7):

Descriere

Tandră, romantică și incredibil de feminină - asta este doamna care își pune ceasul de la Emily Westwood pe încheietura mâinii. Fața lor acoperită de mamă întunecată de perlă te va impresiona la prima vedere cu inimile, stelele și porumbeile zburătoare care o aliniază. La încheietura mâinii, ceasul este tăiat într-o lovitură de culoare roz, placat cu aur din Milano, cu un sistem cu clic ușor, ușor de purtat și ușor de înlocuit. Decorați cu un accesoriu care vă va ridica starea de spirit la orice privire.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
aurit - oțel - brățară milanese - easy click - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde