Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mini Emily EBN-B023R

Ceasurile de la marca suedeză Emily Westwood încântă literalmente toate doamnele cu un stil de accesorii clasice. Cadranul lor negru, care aruncă reflectări ale luminii solare în lumina zilei, este… Descriere și parametrii
Design de culoare (9):

Descriere

Ceasurile de la marca suedeză Emily Westwood încântă literalmente toate doamnele cu un stil de accesorii clasice. Cadranul lor negru, care aruncă reflectări ale luminii solare în lumina zilei, este decorat cu mâini înguste de bronz și indici care se potrivesc cu culoarea carcasei roz-auriu. La încheietura mâinii, ceasul este fixat cu o curea de piele în culoarea maro ciocolată. Tratează-te cu un supliment care nu te obosește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 46 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde