Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nostalgy EAR-B029R

Orice ai purta, ceasul Emily Westwood îți va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor negru este aliniat cu cifre romane, care dau întreaga atingere a unui stil atât de retro. Încheietura este fixată… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Orice ai purta, ceasul Emily Westwood îți va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor negru este aliniat cu cifre romane, care dau întreaga atingere a unui stil atât de retro. Încheietura este fixată de o curea de piele neagră cu matlasare. Carcasa din oțel placat cu roz oferă un aspect de lux întregului. Tratează-te cu un supliment care nu te dezamăgește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
33 x 37 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde