Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Queensland Rose Gold Mesh Watch ECL-3216

Tandră, romantică și incredibil de feminină - asta este doamna care își pune ceasul de la Emily Westwood pe încheietura mâinii. Aurul de trandafir modern face ca acest ceas să pară luxos și nimeni nu… Descriere și parametrii

Descriere

Tandră, romantică și incredibil de feminină - asta este doamna care își pune ceasul de la Emily Westwood pe încheietura mâinii. Aurul de trandafir modern face ca acest ceas să pară luxos și nimeni nu-l poate lipsi . Cadranul are o formă pătrată, care devine din ce în ce mai populară. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o cursă din Milano din oțel inoxidabil, care se adaptează întotdeauna perfect și este confortabil de purtat. Obțineți un supliment care nu se obosește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
16 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - metal comun - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde