Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Seashell Gold Mesh EAE-3218R

Emily Westwood subliniază feminitatea înnăscută a fiecărei femei. Designul este inspirat de frumusețea și diversitatea regatului marin și a scoicilor . Cadran elegant decorat cu detalii fine de… Descriere și parametrii
Design de culoare (7):

Descriere

Emily Westwood subliniază feminitatea înnăscută a fiecărei femei. Designul este inspirat de frumusețea și diversitatea regatului marin și a scoicilor . Cadran elegant decorat cu detalii fine de argint . Carcasa este realizată din oțel de înaltă calitate, iar tracțiunea Milan asigură că ceasul se potrivește ca o încheietura mâinii. Ceasurile Emily Westwood cu un cadran perlat vă vor oferi strălucire .

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - metal comun
Curea
aurit - brățară milanese - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde