Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Seashell Silver White Seashell Toned Mesh EAE-2718

Emily Westwood subliniază feminitatea înnăscută a fiecărei femei. Designul este inspirat de frumusețea și diversitatea regatului marin și a scoicilor . Cadranul elegant este decorat cu detalii fine… Descriere și parametrii
Design de culoare (7):

Descriere

Emily Westwood subliniază feminitatea înnăscută a fiecărei femei. Designul este inspirat de frumusețea și diversitatea regatului marin și a scoicilor . Cadranul elegant este decorat cu detalii fine de argint pe un câmp strălucitor de soare . Carcasa este realizată din oțel de înaltă calitate, iar tracțiunea Milan asigură că ceasul se potrivește ca o încheietura mâinii. Obțineți un accesoriu elegant care să strălucească în orice companie.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - metal comun
Curea
aurit - brățară milanese - oțel - parțial cu acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde