Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Silver Nostalgy Mesh EAP-2514S

Emily Westwood este o alegere bună pentru femeile care se dedau cu accesorii elegante. Designul acestui ceas combină eleganța atemporală și minimalismul modern. Cadranul este decorat cu indici romani… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Emily Westwood este o alegere bună pentru femeile care se dedau cu accesorii elegante. Designul acestui ceas combină eleganța atemporală și minimalismul modern. Cadranul este decorat cu indici romani pe un câmp alb. Și la caz este atașat o mișcare luxoasă de argint Milan care se adaptează perfect la fiecare încheietură. Indiferent dacă mergi la o petrecere, la un teatru sau doar la o plimbare, acest ceas este alegerea potrivită.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - oțel
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
33 x 37 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde