Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sunray Mesh & Emily Bird Bracelet EWS011

Oferă-i persoanei dragi sau persoanei dragi un set de cadouri de la Emily Westwood . Ceasul cu brățară va încânta toate femeile cu o pasiune pentru accesorii inconfundabile. Aurul roz modern… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Oferă-i persoanei dragi sau persoanei dragi un set de cadouri de la Emily Westwood . Ceasul cu brățară va încânta toate femeile cu o pasiune pentru accesorii inconfundabile. Aurul roz modern impresionează la prima vedere. Întregul caz, inclusiv mâinile și indexurile, este placat cu aur pentru a se potrivi perfect cu brățara de aceeași culoare. Cu acest set cadou vei face cu siguranță orice femeie fericită.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun
Curea
aurit - brățară milanese - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde