Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Wildlife EBX-2718

Indiferent dacă purtați o ținută casual sau formală, ceasul Emily Westwood va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor alb se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini înguste, indici și porumbei… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Indiferent dacă purtați o ținută casual sau formală, ceasul Emily Westwood va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor alb se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini înguste, indici și porumbei la poziția 12. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii din Milano printr-o linie de tendințe din oțel inoxidabil bicolor, care se adaptează circumferinței fiecărui încheiet. Tratează-te cu un supliment care nu te dezamăgește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
oțel - brățară milanese - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde