Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

AR11255

Ceasul Emporio Armani este perfect pentru orice gentleman modern. Cadranul lor negru vă va impresiona la prima vedere cu mâini și indexuri distinctive care asigură o lizibilitate perfectă a timpului.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Emporio Armani este perfect pentru orice gentleman modern. Cadranul lor negru vă va impresiona la prima vedere cu mâini și indexuri distinctive care asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Carcasa și tracțiunea sunt fabricate din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Indiferent dacă purtați o cămașă călcată cu precizie sau ținuta casual preferată, veți fi întotdeauna elegant cu acest accesoriu.

Observații

Ceasul se livrează în Emporio Armanicutia originală Emporio Armani.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
40 x 45 x 12 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde