Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Jacqueline ES 3433

Brand: Fossil
Fie că îmbrăcați o rochie elegantă sau blugi rupți, cu ceasurile Converse proiectate de brandul - Fossil, tinuta dvs. va fi întotdeauna perfectă. Cadranul lor luminos ornat cu indicii înguste de… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că îmbrăcați o rochie elegantă sau blugi rupți, cu ceasurile Converse proiectate de brandul - Fossil, tinuta dvs. va fi întotdeauna perfectă. Cadranul lor luminos ornat cu indicii înguste de culoare închisă și cifre romane, conferă in ansamblu o notă de stil de epocă atât de popular. Există, de asemenea, un mic dater la poziția 6. Carcasa și brățara îngustă, sunt realizate din oțel inoxidabil. Bucurați-vă de un accesoriu care pur si simplu nu vă va dezamăgi.

Observații

Ceasul se livrează în Fossilcutia originală Fossil.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
35 x 42 x 8 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde