Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bent ES1L144L0025

Brand: Esprit
Elegant, tandru și elegant - acesta este ceasul Esprit Bent . Cadranul lor argintiu impresionează la prima vedere cu zirconii strălucitori care sclipesc de fiecare dată când vă deplasați. Carcasa mai… Descriere și parametrii

Descriere

Elegant, tandru și elegant - acesta este ceasul Esprit Bent . Cadranul lor argintiu impresionează la prima vedere cu zirconii strălucitori care sclipesc de fiecare dată când vă deplasați. Carcasa mai mică este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. La încheietura mâinii, ceasul este fixat cu o curea de piele netedă, în culoare neagră universală. Trăiește-te cu un supliment care devine un tovarăș indispensabil pentru viața ta de zi cu zi.

Observații

Ceasul se livrează în Espritcutia originală Esprit.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
zircon
Hmotnost
26
Dimensiune
30 x 34 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde