Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bow ES1L142M1055

Brand: Esprit
Elegant, blând și elegant - acesta este ceasul Esprit Bow . Fața lor de ceas de soacră se joacă cu toate culorile curcubeului. În plus, zirconii limpezi în locul indexurilor strălucesc de fiecare… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Elegant, blând și elegant - acesta este ceasul Esprit Bow . Fața lor de ceas de soacră se joacă cu toate culorile curcubeului. În plus, zirconii limpezi în locul indexurilor strălucesc de fiecare dată când vă deplasați. Carcasa este realizată din oțel placat cu aur de înaltă calitate, precum și împingerea care fixează ceasul la încheietura mâinii. Indiferent dacă porți o ținută formală sau o ținută casual, vei fi mereu elegant cu acest ceas.

Observații

Ceasul se livrează în Espritcutia originală Esprit.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
zircon
Hmotnost
80
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde