Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dress ES1L143L0025

Brand: Esprit
Doriți să vă asigurați că noul dvs. supliment nu este trecut cu vederea? Apoi fixați-vă pe ceasul Esprit la încheietura mâinii. Fața lor vă va atrage atenția cu centrul și indici de plastic. Carcasa… Descriere și parametrii

Descriere

Doriți să vă asigurați că noul dvs. supliment nu este trecut cu vederea? Apoi fixați-vă pe ceasul Esprit la încheietura mâinii. Fața lor vă va atrage atenția cu centrul și indici de plastic. Carcasa din oțel inoxidabil de înaltă calitate este căptușită cu zirconuri clare, care strălucesc orbitor cu fiecare mișcare. La încheietura mâinii, ceasul este decupat cu o curea de piele netedă în bej pastelat. Tratează-te cu un supliment care va fi întotdeauna unic.

Observații

Ceasul se livrează în Espritcutia originală Esprit.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Bej
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
zircon
Hmotnost
37
Dimensiune
36 x 40 x 8 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde