Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fine Silver ES1L153M0055

Brand: Esprit
Doriți să vă asigurați că noul dvs. supliment nu este trecut cu vederea? Apoi fixați-vă pe ceasul Esprit la încheietura mâinii. Cadranul lor argintiu se bazează pe un design minimalist, căptușeala de… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Doriți să vă asigurați că noul dvs. supliment nu este trecut cu vederea? Apoi fixați-vă pe ceasul Esprit la încheietura mâinii. Cadranul lor argintiu se bazează pe un design minimalist, căptușeala de pe luncă este căptușită și cu zirconuri clare. Încheietura este fixată la încheietură prin tragerea oțelului inoxidabil de înaltă calitate. Tratează-te cu un supliment care va fi întotdeauna unic.

Observații

Ceasul se livrează în Espritcutia originală Esprit.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
zircon
Hmotnost
72
Dimensiune
34 x 38 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde