Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fun ES1L173L0015

Brand: Esprit
Indiferent dacă porți o îmbrăcăminte elegantă sau confortabilă, ceasul tău Esprit îți va completa în mod fiabil ținuta. Cadranul lor de argint va fi captivat de indicii de bronz la prima vedere,… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Indiferent dacă porți o îmbrăcăminte elegantă sau confortabilă, ceasul tău Esprit îți va completa în mod fiabil ținuta. Cadranul lor de argint va fi captivat de indicii de bronz la prima vedere, inclusiv numele de marcă. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Încheietura este fixată cu o curea clasică de piele într-o culoare neagră universală. Tratează-te cu un supliment care se potrivește cu adevărat la toate.

Observații

Ceasul se livrează în Espritcutia originală Esprit.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
31
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde