Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Harmony ES1L163M0075

Brand: Esprit
Ceasul Esprit va iubi toate femeile care iubesc accesoriile de stil la prima vedere. Cadranul lor roz se bazează pe un design minimalist - este decorat cu mâini luminiscente și indicii de punct cu… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Esprit va iubi toate femeile care iubesc accesoriile de stil la prima vedere. Cadranul lor roz se bazează pe un design minimalist - este decorat cu mâini luminiscente și indicii de punct cu zirconuri în locul celor patru indici principali. Alte zirconii clare sclipesc pe luneta carcasei. Ceasul este fixat la încheietură prin tragere din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Beneficiați de un supliment care vă subliniază farmecele naturale.

Observații

Ceasul se livrează în Espritcutia originală Esprit.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
zircon
Hmotnost
83
Dimensiune
38 x 42 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde