Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Noel ES1L174M0055 - SET

Brand: Esprit
Indiferent dacă porți haine elegante sau confortabile, ceasul Esprit îți va completa ținuta. Aceste ceasuri sunt disponibile și într-un set cu două brățări , ceea ce îl face cadoul perfect pentru… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Indiferent dacă porți haine elegante sau confortabile, ceasul Esprit îți va completa ținuta. Aceste ceasuri sunt disponibile și într-un set cu două brățări, ceea ce îl face cadoul perfect pentru orice ocazie. Cadranul lor argintiu atrage la prima vedere cu indici jucăuși auriti și mâini simple. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o tracțiune din oțel Milan care se adaptează perfect la tine. Pariați pe marca Esprit și nu veți regreta.

Observații

Ceasul se livrează în Espritcutia originală Esprit.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
32 x 36 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde