Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Strike ES1G157M0065

Brand: Esprit
Ceasurile realizate de Esprit vor iubi la prima vedere pe toți domnii cu o tentă de eleganță atemporală. Fața lor neagră cu model de relief impresionează cu trei sub-dial-uri contrastante cu funcția… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile realizate de Esprit vor iubi la prima vedere pe toți domnii cu o tentă de eleganță atemporală. Fața lor neagră cu model de relief impresionează cu trei sub-dial-uri contrastante cu funcția cronometru și ștampila de date necesară. Manșonul încoronat cu o lunetă și o tracțiune distinctivă sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Tratează-te cu un domn demn.

Observații

Ceasul se livrează în Espritcutia originală Esprit.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
180
Dimensiune
44 x 50 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde