Politica de confidențalitate la Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” , sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastrú pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Ajustare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Esprit Dárková sada TP10960 SILVER TONE ES109602005

Codul produsului: hES2312

Esprit Dárková sada TP10960 SILVER TONE ES109602005

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Esprit .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

EspritDárková sada TP10960 SILVER TONE ES1096020052994.85out_of_stock
Ceasuri din atelierul de branduri populare Esprit sunt afacerile cu adevărat elegant. Fața lor strălucitoare reflectă lumina în mod eficient și de a da strălucire look -ului . În plus, singurul lucru care deranjează omogenitatea, mâinile mici și indexurile mici ascuțite. în formă de caz și pentru a muta elegant privire mai atentă din oțel inoxidabil pe încheietura mâinii, pur și simplu perfectă. Această impresie este sporită de brățară, care este parte a pachetului. Fie că optați pentru un costum formal sau tricou confortabil, cu aceste ceasuri niciodată nu va merge prost.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Esprit.

Brand:

Esprit

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel
Curea :oțel
Culoarea curelei/brățării :argintie
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :34x38x7 mm
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Toate în stocx