Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

FALKEN Loch TW-FAST104-CL010217

Brand: Triwa Cod: hTA094

Descriere

O bună doză de eleganță la încheietura mâinii pentru bărbați și femei - sunt Triwa ceasuri din colecția Falken. La prima vedere, ai atrage un cadran albastru bleumarin flancat de indici de aur moale, detaliu rafinat al ciferníček aur pentru mâna a doua și mâinile luminescente de aur. Carcasă din oțel cu finisaj de aur de fum creează o pereche perfectă cu curea maro închis din piele de înaltă calitate. Indiferent dacă alegeți să urmăriți pentru a completa tinuta formala sau de petrecere a timpului liber, vă va fi în toate împrejurările chic.

Observații

Ceasul se livrează în Triwacutia originală Triwa.

Parametrii

Cronograf
1 cronograf
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
38 x 42 x 8,2 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
Brand: Triwa

Compania suedeză TRIWA , care a fost infiintata in anul 2007, este o companie tanara si independenta, care este axat pe producerea de Uita-te la și alte accesorii de moda. Filozofie corporativă TRIWA , a cărui ceasuri și accesorii se nasc într-un studio de creatie in Stockholm, "vinde doar ceea ce ne-am purtat."

 

ceas marca TRIWA sunt create de un design modern și suedeză modelul clasic și sunt renumite pentru mare rafinament lor. Pentru unele colecții sunt caracterizate prin detaliu scandinav spectaculos, în timp ce altele sunt concepute ca un sport - scufundări sau aviație, dar întotdeauna în detalii, și se amestecă echilibru între stil și eleganță subtilă sport. Accentul este plasat, de asemenea cu privire la detaliile colorate și o combinație de elemente clasice și moderne . Mark TRIWA-le ca timp sine -. Întotdeauna în evoluție și nu stau pe site-ul

Triwa
zile
:
ore
:
minute
:
secunde