Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Automatic 20478/1

Brand: Festina
Căutați un supliment demn de un domn adevărat? Ceasul potrivit pentru bărbați este ceasul Festina , cu care acest brand spaniol aduce un omagiu tradiționalului ceasornicărie. Cadranul lor argintiu… Descriere și parametrii
Design de culoare (10):

Descriere

Căutați un supliment demn de un domn adevărat? Ceasul potrivit pentru bărbați este ceasul Festina, cu care acest brand spaniol aduce un omagiu tradiționalului ceasornicărie. Cadranul lor argintiu acoperit cu un cristal de safir este decorat cu mâini și indici luminiscenți care asigură o lizibilitate perfectă a timpului, chiar și în vizibilitate slabă. În poziția 3 veți găsi data și ziua săptămânii în spaniolă. Carcasele încoronate cu o lunetă neagră distinctivă și tracțiune sunt realizate din cele mai fine oțel inoxidabil. Cu siguranță, veți aprecia rezistența la apă de până la 10 BAR, datorită căreia puteți înota cu ceasul. Pătrunderea apei este împiedicată de coroana șurubului. Cea mai mare bijuterie este ascunsă în interior - este o mișcare automată care se întinde cu fiecare mișcare a mâinii și de a cărei operare vă puteți bucura datorită capacului din spate transparent. Decorați-vă încheietura cu un supliment care nu vă dezamăgește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
42 oră
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42,5 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde