Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Automatic 20482/3

Brand: Festina
Căutați un supliment demn de un domn adevărat? Ceasul Festina este un adevărat ceas pentru acest brand. Cadranul lor acoperit cu cristale de safir rezistent este decorat cu mâini de argint și… Descriere și parametrii
Design de culoare (7):

Descriere

Căutați un supliment demn de un domn adevărat? Ceasul Festina este un adevărat ceas pentru acest brand. Cadranul lor acoperit cu cristale de safir rezistent este decorat cu mâini de argint și indexuri cu cifre romane, care fac din acest accesoriu o piesă de modă vizibilă. Există, de asemenea, o ștampilă data în poziția 6. Manșonul și tracțiunea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Cea mai mare bijuterie este ascunsă în interior - este o mișcare automată care se întinde cu fiecare mișcare a mâinii și de a cărei operare vă puteți bucura datorită capacului din spate transparent. Decorați-vă încheietura cu un supliment care nu vă dezamăgește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
42 oră
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
42 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde