Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Automatic 20490/1

Brand: Festina
Căutați un supliment care vă va transforma întotdeauna într-o doamnă perfectă? Ceasul potrivit pentru femei este ceasul Festina , cu care acest popular brand aduce un omagiu orologiei tradiționale.… Descriere și parametrii
Design de culoare (9):

Descriere

Căutați un supliment care vă va transforma întotdeauna într-o doamnă perfectă? Ceasul potrivit pentru femei este ceasul Festina, cu care acest popular brand aduce un omagiu orologiei tradiționale. Cadranul acoperit cu un cristal rezistent de safir este decorat cu mâini de argint și indici cu cifre romane. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Pe încheietura mâinii, ceasul este tăiat cu o curea de piele albă cu un model de crocodil. Dar cea mai mare comoară este ascunsă în interior - este o mișcare automată, de care te poți bucura datorită sticlei de vedere de pe cadranul căptușit cu pietre și capacul din spate transparent. Poftiți-vă cu un supliment de care nimeni nu va lipsi.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
42 oră
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă - pietre din sticlă
Dimensiune
34 - 34 x 38 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde