Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boyfriend 20477/1

Brand: Festina
De asemenea, atunci când alegeți accesorii, pariați pe piesele de calitate și atemporale? Apoi , ceasurile de femei realizate de Festina sunt perfecte pentru tine. La prima vedere, veți fi încântați… Descriere și parametrii

Descriere

De asemenea, atunci când alegeți accesorii, pariați pe piesele de calitate și atemporale? Apoi , ceasurile de femei realizate de Festina sunt perfecte pentru tine. La prima vedere, veți fi încântați de designul total al ceasului, ceea ce creează o impresie magică. Carcasa este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate și formează o unitate perfectă, urmând un accident vascular cerebral perfect adaptabil la Milano . Decoreaza-te cu un ceas Festina care îti potrivește fiecare tinuta.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 42 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile