Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boyfriend 20477/1

Brand: Festina Cod: hFE3469

Descriere

De asemenea, atunci când alegeți accesorii, pariați pe piesele de calitate și atemporale? Apoi , ceasurile de femei realizate de Festina sunt perfecte pentru tine. La prima vedere, veți fi încântați de designul total al ceasului, ceea ce creează o impresie magică. Carcasa este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate și formează o unitate perfectă, urmând un accident vascular cerebral perfect adaptabil la Milano . Decoreaza-te cu un ceas Festina care îti potrivește fiecare tinuta.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
brățară milanese - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 42 mm

Produkt je také v sekcích

Brand: Festina

Marca Festina sa născut 1902, când a fost într-un mic ceasornicar elvețian întâi la scară mică litere de aur inscripționat pe ceasuri de mana de apelare numele Festina. Motto-ul original, "Festina Lente" ("Grabeste-te încet"), care a aparut nenumarate ceasuri de perete, sa născut, ca să spunem așa, peste noapte, un nou nume de brand. Ceasuri Festina făcut în 80. secolului 20. Pas într-o nouă eră de ceasuri cuarț. Pentru această creștere se datorează comerciant M. Rodriguez, care a preluat brandul Festina elvețian familiei fondatoare și a ajutat-o ​​să devină una dintre marile branduri din lume.

Nu ratați oferta de ceasuri doamnelor și ceasuri barbati Festina.

Festina
zile
:
ore
:
minute
:
secunde