Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Chrono Bike 20353/B

Brand: Festina Cod: hFE3259

Descriere

Ceasul Festina din colecția Chrono Bike va încânta bărbații amatori de ciclism. La prima vedere veți fi uimiți de designul complet portocaliu al ceasului, care arată foarte bine. Cadranul este decorat cu ace și indici luminescenți, trei cronografe,  cronometru și funcția dată.  . Ceasul are, de asemenea, are etanș 10 ATM, datorită căruia vă puteți baza pe ceas chiar și atunci când  înotați. Combinația perfectă constă dintr-o carcasă din oțel cu finisaj PVD și o curea de cauciuc de înaltă calitate, foarte rezistentă la influențele externe. Mizați pe ceasuri, pe care le puteți purta în societate, dar totodată  vă puteți baza pe ele.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Lățimea curelușei
22 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
cauciuc
Culoarea curelei/brățării
oranj
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
43 x 51 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Brand: Festina

Marca Festina sa născut 1902, când a fost într-un mic ceasornicar elvețian întâi la scară mică litere de aur inscripționat pe ceasuri de mana de apelare numele Festina. Motto-ul original, "Festina Lente" ("Grabeste-te încet"), care a aparut nenumarate ceasuri de perete, sa născut, ca să spunem așa, peste noapte, un nou nume de brand. Ceasuri Festina făcut în 80. secolului 20. Pas într-o nouă eră de ceasuri cuarț. Pentru această creștere se datorează comerciant M. Rodriguez, care a preluat brandul Festina elvețian familiei fondatoare și a ajutat-o ​​să devină una dintre marile branduri din lume.

Nu ratați oferta de ceasuri doamnelor și ceasuri barbati Festina.

Festina