Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Black Friday este aici: Cumpărătura anului cu reduceri până la 90 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Trend Dream 20388/3

Brand: Festina
Ceasurile de la atelierul popular al mărcii Festina sunt făcute pentru toate doamnele care doresc să sublinieze sensibilitatea și frumusețea lor naturală. Cadranul lor negru, decorat cu mâini și… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasurile de la atelierul popular al mărcii Festina sunt făcute pentru toate doamnele care doresc să sublinieze sensibilitatea și frumusețea lor naturală. Cadranul lor negru, decorat cu mâini și indicatoare aurite, arată grozav. Dar cu siguranta va plac carcasa din otel in mod interesant proiectata cu cristale clare. Decoreaza-te cu un add-on care iti mentine distractia.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
30,5 x 35 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde