Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lyric ES4712

Brand: Fossil
Ceasurile Fossil Lyric se vor îndrăgosti de toate doamnele cu gust pentru accesorii elegante. Cadranul lor de argint este căptușit cu cifre romane, care conferă întregului un semn distinctiv al… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Fossil Lyric se vor îndrăgosti de toate doamnele cu gust pentru accesorii elegante. Cadranul lor de argint este căptușit cu cifre romane, care conferă întregului un semn distinctiv al designului retro atât de popular. Nici măcar cristale strălucitoare pe luneta carcasei nu vă vor scăpa atenția. Ceasul este fixat la încheietură prin tragere din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Tratați-vă de un accesoriu care vă evidențiază stilul distinctiv.

Observații

Ceasul se livrează în Fossilcutia originală Fossil.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
32 x 36 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde