Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Annapurna Rose Gold Fine Mesh FBZ-3218

Ceasurile de la brandul elvețian Frederic Graff sunt făcute pentru toate doamnele cărora le plac accesoriile de înaltă calitate. În interiorul ceasului se află o mișcare Ronda elvețiană de precizie .… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la brandul elvețian Frederic Graff sunt făcute pentru toate doamnele cărora le plac accesoriile de înaltă calitate. În interiorul ceasului se află o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Cadranul în nuanță de rosegold este decorat cu cifre romane și mâini elegante. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o ușoară tracțiune din oțel inoxidabil din Milano . Decorați-vă cu ceasuri Frederic Graff și bucurați-vă de atenția din împrejurimi.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - Acoperire PVD
Curea
brățară milanese - oțel - aurit - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde