Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Broad Peak Black Croco Leather Strap Watch FBX-B001S

Căutați ceasuri inteligente care excelează și în manopera lor de înaltă calitate ? Ceasul potrivit este Frederic Graff . Cadranul cu carcasa sa se caracterizează prin prelucrare detaliată și tonuri… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Căutați ceasuri inteligente care excelează și în manopera lor de înaltă calitate ? Ceasul potrivit este Frederic Graff . Cadranul cu carcasa sa se caracterizează prin prelucrare detaliată și tonuri neobișnuite de culoare. În interiorul carcasei veți găsi o mișcare Ronda de precizie. Fixați-vă ceasul cu o curea de piele autentică . Este perfect adaptat la diverse activități de agrement, precum și la ocazii mai formale.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde