Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chomo Lonzo 2 Toned Mesh Watch FCC-2718

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff captivează pe toți cei care se delectează cu accesorii de lux . Carcasa placată cu aur este plantată cu multe pietre și dă ceasului o scânteie pe care… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff captivează pe toți cei care se delectează cu accesorii de lux . Carcasa placată cu aur este plantată cu multe pietre și dă ceasului o scânteie pe care nimeni nu o poate trece cu vederea. Carcasa este din oțel inoxidabil, iar în interior este o mișcare Ronda de precizie. Mișcarea Milanului asigură o potrivire confortabilă, deoarece se adaptează la fiecare circumferință a încheieturii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Tratează-te la un supliment care se va lumina în mod literal.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - Acoperire PVD
Curea
oțel - aurit - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde