Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Clariden FBB-B015R

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff sunt potrivite pentru toate doamnele care așteaptă cu nerăbdare un design elegant, alături de o calitate înaltă. Un cadran național în lumina zilei joacă… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff sunt potrivite pentru toate doamnele care așteaptă cu nerăbdare un design elegant, alături de o calitate înaltă. Un cadran național în lumina zilei joacă un joc fermecător de reflecții subtile. Luneta carcasei metalice cu un dovleac de oțel este decorată cu cristale clare, care strălucesc orbitor în fiecare gest. În interiorul ceasului este o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Încheietura este fixată cu o curea de piele autentică. Decoreaza cu un accesoriu care adauga o nota de eleganta tinutei tale.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde