Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

FAO-3220R

Ceasurile de la Frederic Graff impresionează prin designul lor minimalist. În interiorul carcasei placate cu aur găsim o mișcare fiabilă Ronda . Ceasul este purtat confortabil la încheietură,… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la Frederic Graff impresionează prin designul lor minimalist. În interiorul carcasei placate cu aur găsim o mișcare fiabilă Ronda . Ceasul este purtat confortabil la încheietură, datorită mișcării din Milano care se adaptează la fiecare încheietură. Faceți-vă fericiți și alegeți un ceas elvețian de calitate care vă va oferi o notă de eleganță.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun - Acoperire PVD
Curea
oțel - brățară milanese - aurit - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde