Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kamet Lychee Black Leather Strap FCD-B012R

Ceasul de la brandul elvețian Frederic Graff este făcut pentru toate femeile cărora le place să se răsfețe cu accesorii de lux. Cadranul perlat este decorat cu mâini elegante și indici simpli în… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de la brandul elvețian Frederic Graff este făcut pentru toate femeile cărora le place să se răsfețe cu accesorii de lux. Cadranul perlat este decorat cu mâini elegante și indici simpli în nuanță de rozegold. De fiecare dată când vă deplasați, pietrele de sticlă strălucesc pe luneta carcasei. În interiorul ceasului este o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Încheietura este fixată cu o curea de piele autentică. Decorați-vă cu ceasuri Frederic Graff și bucurați-vă de atenția din împrejurimi.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde