Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kanjut Sar Lychee Pink Leather Strap Watch FCE-B035R

Ceasurile Frederic Graff vor încânta toate femeile cu o pasiune pentru accesorii de lux. Aurul roz modern impresionează la prima vedere. Întregul caz este placat cu aur, inclusiv mâini și indici. În… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Ceasurile Frederic Graff vor încânta toate femeile cu o pasiune pentru accesorii de lux. Aurul roz modern impresionează la prima vedere. Întregul caz este placat cu aur, inclusiv mâini și indici. În interior este o mișcare Ronda de precizie. Fixați-vă ceasul cu o curea de piele confortabilă . Decorați-vă cu acest lucru devenind accesoriu.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde