Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Manaslu FBW-B003R

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff vor îndrăgosti de toată lumea care se bucură de manopera de înaltă calitate în designul clasic. Cadran verde frumos decorat cu mâini elegante alături de… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff vor îndrăgosti de toată lumea care se bucură de manopera de înaltă calitate în designul clasic. Cadran verde frumos decorat cu mâini elegante alături de indexuri simple. În interiorul ceasului se află o mișcare Ronda elvețiană de precizie . La încheietura mâinii, ceasul este fixat cu o curea de piele autentică. Cu un ceas Frederic Graff, îți poți adapta ținuta perfectă.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde