Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mont Dolent FBO-B012S

Dacă sunteți în căutarea de accesorii de înaltă calitate, atunci ceasurile Frederic Graff sunt potrivite pentru dvs. La prima vedere, cadranul atrage o mamă de perlă întunecată , care în lumina zilei… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Dacă sunteți în căutarea de accesorii de înaltă calitate, atunci ceasurile Frederic Graff sunt potrivite pentru dvs. La prima vedere, cadranul atrage o mamă de perlă întunecată, care în lumina zilei joacă un joc fermecător de strălucire. În plus față de indexuri, veți găsi cristale clare care vă completează fiecare mișcare cu sclipici orbitor. În interiorul ceasului este o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Încheietura este fixată cu o curea de piele autentică. Decoreaza cu un accesoriu care adauga o nota de eleganta tinutei tale.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde