Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Monte Leone FAU-3218

Brand: Frederic Graff Cod: hFG189

Descriere

Ceasul brandului elvețian Frederic Graff este potrivit pentru toți cei care doresc un design elegant combinat cu calitatea superioară. La prima vedere, cadranul atrage cu culoarea sa albastru închis, care joacă un joc fermecător de reflecții în lumina zilei. Luneta carcasei aurite este decorată cu cristale clare, care sclipesc strălucitor cu fiecare gest. În interiorul ceasului se ascunde un mecanism de precizie elvețiană Ronda. Ceasul este atașat la încheietura mâinii cu o brățară milaneză aurită, care se adaptează la circumferința mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Decorați-vă ținuta cu un accesoriu care îi va oferi o notă eleganta. 

Spoturi

 

 

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun - Acoperire PVD
Curea
oțel - brățară milanese - aurit - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
36 x 40 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Frederic Graff
Frederic Graff este un brand care reprezintă designul clasic împreună cu un standard de calitate elvețian. Scopul acestui brand este de a produce ceasuri de calitate la prețuri accesibile. Designul ceasurilor Frederic Graff este inspirat din natura elvețiană. Ceasul este echipat cu mișcare precisă elvețiană Ronda.

Frederic Graff - Lux, disponibil tuturor.
...Mărimi
Frederic Graff
zile
:
ore
:
minute
:
secunde