Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Monte Leone FAU-B009R

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff sunt potrivite pentru toate doamnele care așteaptă cu nerăbdare un design elegant, alături de o calitate înaltă. Fața este captivată de soacra albastru… Descriere și parametrii
Design de culoare (6):

Descriere

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff sunt potrivite pentru toate doamnele care așteaptă cu nerăbdare un design elegant, alături de o calitate înaltă. Fața este captivată de soacra albastru închis, care în lumina zilei joacă un joc fermecător de strălucire. Luneta carcasei aurite este căptușită cu cristale clare, care strălucesc orbitor în fiecare gest. În interiorul ceasului este o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Încheietura este fixată cu o curea de piele autentică. Decoreaza cu un accesoriu care adauga o nota de eleganta tinutei tale.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde