Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose Dent Blanche Croco ginger brown Leather FAG-B002R

Ceasurile de la brandul elvețian Frederic Graff sunt potrivite tuturor celor care se bucură de accesorii de lux . Mâinile aurite captivează. Dominate pe ceas sunt, de asemenea, indici placați cu aur… Descriere și parametrii
Design de culoare (7):

Descriere

Ceasurile de la brandul elvețian Frederic Graff sunt potrivite tuturor celor care se bucură de accesorii de lux . Mâinile aurite captivează. Dominate pe ceas sunt, de asemenea, indici placați cu aur format din cifre romane pe o față de ceas alb. Carcasa este din oțel inoxidabil, iar în interior este o mișcare de precizie Ronda Quartz . Ceasul este prevăzut cu o curea de piele autentică. Obțineți un accesoriu cu gust, care să-și regleze bine ținuta.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde