Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose Dom Croco black Leather FAE-B001R

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff oferă un design elegant combinat cu un finisaj de înaltă calitate. Cadranul arată la prima vedere cu indici romani și o carcasă aurită roz. În interiorul… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff oferă un design elegant combinat cu un finisaj de înaltă calitate. Cadranul arată la prima vedere cu indici romani și o carcasă aurită roz. În interiorul ceasului se află o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Acest ceas este tuns la încheietura mâinii cu o curea de piele autentică.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde