Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose Dom Rose gold Mesh FAE-3220R

Ceasurile nepermise de la Frederic Graff vor fi pe placul fiecărei femei. Cu toate acestea, sunt potrivite și pentru bărbați. Sunt potrivite pentru uzura de zi cu zi, dar le puteți duce în siguranță… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasurile nepermise de la Frederic Graff vor fi pe placul fiecărei femei. Cu toate acestea, sunt potrivite și pentru bărbați. Sunt potrivite pentru uzura de zi cu zi, dar le puteți duce în siguranță la companie. La prima vedere, ceasul atrage culoarea sa unică de aur roz . Această culoare excelează în combinație cu un cadran negru. Carcasa este din oțel de înaltă calitate. Ceasul arată foarte elegant pe mână.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - Acoperire PVD
Curea
oțel - brățară milanese - aurit - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde