Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose Eiger Siver Mesh FAA-2520S

Frederic Graff - acesta este un brand care este sigur de calitatea și designul elegant al ceasului tău. Acest model excelează cu cureaua sa argintie care se potrivește pe fiecare încheietură ca o… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Frederic Graff - acesta este un brand care este sigur de calitatea și designul elegant al ceasului tău. Acest model excelează cu cureaua sa argintie care se potrivește pe fiecare încheietură ca o mănușă. Datorită așa-numitei mișcări Milan se adaptează la fiecare încheietură fără a fi nevoie de scurtare profesională. Carcasa din oțel inoxidabil este placat cu aur . Decorați-vă încheietura cu acest accesoriu frumos.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde