Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose Grunhorn Silver Mesh FAC-2520S

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff sunt potrivite pentru toți domnii care așteaptă cu nerăbdare un design elegant, alături de o calitate înaltă. Cadranul arată la prima vedere cu umbra sa,… Descriere și parametrii
Design de culoare (8):

Descriere

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff sunt potrivite pentru toți domnii care așteaptă cu nerăbdare un design elegant, alături de o calitate înaltă. Cadranul arată la prima vedere cu umbra sa, care în lumina zilei joacă un joc fermecător de strălucire. În interiorul ceasului este o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o cursă din Milano perfect adaptabilă din oțel inoxidabil. Ceasul se potrivește perfect cu o ținută formală.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde