Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose La Singla Croco brown leather FBN-B011R

Dacă sunteți în căutarea de ceasuri de calitate la un preț accesibil, atunci Frederic Graff brandul potrivit pentru dvs. Acest model se mândrește cu o față de ceas originală, care captivează prin… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Dacă sunteți în căutarea de ceasuri de calitate la un preț accesibil, atunci Frederic Graff brandul potrivit pentru dvs. Acest model se mândrește cu o față de ceas originală, care captivează prin culoarea sa de perle și pietre . Carcasa aurită include o curea de piele autentică premium. Ceasul este alimentat de o mișcare fiabilă Ronda . Faceți-vă fericit cu noul dvs. ceas.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde