Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose Liskamm Croco brown Leather FAI-B011R

Ceasurile de aur de lux de la Frederic Graff vor atrage atenția la prima vedere și vor fi pe placul oricărei femei care îi place designul clasic . Rose Liskamm are o carcasă, mâini și indici placați… Descriere și parametrii
Design de culoare (13):

Descriere

Ceasurile de aur de lux de la Frederic Graff vor atrage atenția la prima vedere și vor fi pe placul oricărei femei care îi place designul clasic . Rose Liskamm are o carcasă, mâini și indici placați cu aur. Încheietura este fixată cu o curea de piele autentică. Decorează-te cu un ceas care te va face fermecător.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde