Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose Liskamm Silver Mesh FAI-3518

Frederic Graff este un brand de calitate bine stabilit din Geneva, Elveția. Cadranul impresionează prin culoarea sa perlată și pietrele . De menționat sunt și mâinile placate cu aur și indici romani … Descriere și parametrii
Design de culoare (13):

Descriere

Frederic Graff este un brand de calitate bine stabilit din Geneva, Elveția. Cadranul impresionează prin culoarea sa perlată și pietrele . De menționat sunt și mâinile placate cu aur și indici romani . Aspectul unic al cadranului este completat de un curs de argint Milan care se adaptează pur și simplu la circumferința încheieturii. Poftiți-vă de un ceas pe care cartierul dvs. cu siguranță nu îl va rata.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde